Baby bodies

Med en ny bebis i familjen, släkten eller i kompisgänget brukar det bli hysteri i att handla bebiskläder. Det finns inte mycket som är så gulligt som alla dessa små kläder i olika utföranden och varianter. Att sitta och matcha och jämföra är bland det roligaste i presentletandet. Man kan enkelt börja med att leta bland alla olika baby bodies som finns att välja bland och som man sen kan matcha med en byxa eller kjol eller kanske en hängselbyxa.

Baby bodies - det mest praktiska plagget

Oftast vill man, såklart, när man köper present bara gå på utseende men det kan vara klokt att tänka till lite grann på att det är skönt för bebisen för annars finns det en stor risk att kläderna blir liggandes i en låda. Baby bodies är det klart smidigaste du kan ha på din bebis då det sitter kvar där det ska trots att du lyfter eller tar på kläder över. Det finns baby bodies neutral som är perfekta till vardags.

Har du baby bodies neutral till vardags är det enkelt att piffa upp dem lite snabbt, lite som en vit skjorta för en man. Ett otroligt bra basplagg. Matchar du det med en klatchig kjol eller ett par färgglada byxor så är lillen direkt redo för partyt, som om nån skulle bry sig om vad den lille har för kläder, oftast ska det snusas och gosas så kläderna inte ens märks i första skedet.